Alma mater kráľov

Bohatí Rusi často posielajú svoje deti študovať do Londýna. Môžete však získať prestížne a kvalitné vzdelanie a zároveň získať kontakty v britskom zariadení nielen v hlavnom meste Veľkej Británie.
Prečo sa oplatí pozerať smerom na Škótsko - hovorí Forbes Life.
Vysoký plat pre absolventov

https://tokyoa.s3-ap-northeast-1.amazonaws.com/gcua.pdf
https://indiamu.s3.ap-south-1.amazonaws.com/cubok.pdf
Podľa Štatistickej agentúry pre vysokoškolské vzdelávanie (HESA) sú to absolventi škótskych univerzít, ktorí dostávajú najvyššiu priemernú počiatočnú mzdu v Spojenom kráľovstve, a potom neustále zamestnávajú vysoké pozície vo veľkých spoločnostiach na celom svete.
http://www.cplusplus.com/user/goldcubok/

Prvá škótska univerzita, St. Andrews, bola založená v roku 1413: je najstaršou nielen v krajine, ale po celom Spojenom kráľovstve. Môžeme s istotou povedať, že Škóti majú nielen dlhoročné skúsenosti, ale aj dlhoročné skúsenosti vo veciach týkajúcich sa vysokoškolského vzdelávania. Univerzity tejto krajiny každý rok aktívne rozširujú medzinárodnú spoluprácu so vzdelávacími inštitúciami po celom svete, preto sú v Škótsku vždy vítaní študenti zo zahraničia.

Flexibilný vzdelávací systém

Ak sa študent ešte nerozhodol, čo chce robiť v budúcnosti, škótsky vzdelávací systém mu vyhovuje viac ako anglicky - kvôli jeho flexibilite.