Vuonna 2020

Vuonna 2020 lukiolaisten oppilaiden elämässä tapahtuu joukko muutoksia. Ne liittyvät ilmoittautumiseen ensimmäiseen luokkaan, uusien liittovaltion koulutusstandardien hyväksymiseen, koulujen oppikirjojen tutkimiseen, kokeisiin jne.
https://riin.ru/pluginfile.php/1/blog/attachment/63/biology.pdf

Ilmoittautuminen ensimmäiseen luokkaan ilmoittautumispaikassa
Helmikuusta 2020 alkaen yleissivistävissä oppilaitoksissa avataan pääsy ensimmäiseen luokkaan. Joissakin kouluissa on mahdollista jättää hakemuksia sähköisessä muodossa, toisissa - vain henkilökohtaisesti. Kouluhallinnon on sisällytettävä lapsi luetteloon 7 päivän kuluessa asiakirjojen vastaanottamisesta. Maahanpääsyn epääminen on mahdollista vain, jos paikkoja ei ole.

Perhelakiin ja Venäjän federaation koulutusta koskevasta liittovaltion laista annettujen muutosten mukaan nyt voit ilmoittaa lapsen kouluun paitsi rekisteröintipaikassa. Ala-asteen koulussa tai päiväkodissa ilmoittautumisen etuoikeus annetaan lapsille, joiden veljet ja sisaret opiskelevat tässä oppilaitoksessa (tämä koskee saman perheen lapsia, jotka asuvat yhdessä). Jos vapaita paikkoja ei ole, koulu voi kuitenkin kieltäytyä pääsystä.