Како одабрати језички камп за децу?

У оквиру стандардног образовног програма није увек могуће добити добро и дубоко знање. Али "страни" је један од најтежих за савладавање школских предмета. Дечији језички кампови прилика су не само да пооштре говорне вештине и прошире речник, већ и да посећују нова места, спријатељи се.





https://ghcdn.rawgit.org/goodl30/serv/master/15-tips.pdf
https://ghcdn.rawgit.org/goodl30/serv/master/the-future.pdf
https://ghcdn.rawgit.org/goodl30/serv/master/effective.pdf
https://raw.githack.com/goodl30/serv/master/education.pdf
https://raw.githack.com/goodl30/serv/master/first.pdf
https://raw.githack.com/goodl30/serv/master/online.pdf

Шта је ово?
Метода која се овде користи назива се тоталним урањањем. Током тренинга матерњи језик се у потпуности елиминише из употребе, а дете већ неколико недеља комуницира са другима (наставницима и вршњацима) само на страном језику. Формат кампа је атрактиван због комбинације академских студија са задацима игре и узбудљиве рекреације, спортских такмичења итд. Као резултат тога, у кратком временском периоду деца науче велику количину знања, науче да користе нове лексичке појмове у говорним конструкцијама, окреће се. Али главно је да у разговорном режиму превазиђу језичку баријеру.

Шта су кампови
Подељени су у две групе: раде у иностранству и у саставу Руске Федерације. Путовање у другу земљу пружиће прилику да се упознате са њеном културом и традицијама. Пролазак програма у камповима у близини Москве и Црноморских кампова повољно ће комбиновати тренинг и опуштање на основу комфорних пансиона и санаторија.

Према времену рада, постоје језичне школе током целе године и сезонске, које децу одводе само током празника зими и лета. Организација има кампове са пуним предавањима, тестовима и завршним испитом. Други поглед је без часова, овде је образовни процес осмишљен у формату игре. Овакав тренинг је одличан за децу. Још одрасла публика биће заинтересована за тематске програме, на пример, урањање у свет прича о Харију Потеру.

На шта морате обратити пажњу
Када бирате језички камп, обавезно одредите шта је тачно укључено у цену карте како бисте се унапред припремили за одвојено плаћање екскурзија, излета и других рекреативних активности. Сазнајте да ли цена укључује путне папире, визе.

Сазнајте услове за живот: колико људи је у соби, каква храна, шта са кућним садржајима итд. Погледајте програм обуке и степен образовног оптерећења: у зависности од курса, биће више предавања или опуштања. Обавезно питајте о квалификацијама наставника.